League of Legends

Har gått tillbaka och börjat spela LoL igen på senare dar. Köpte Jinx idag och kan då inte klaga! Fick nyss 22/4/3 i en match som först verkade helt omöjlig... Så jävla kär nu :D
 

Kärlek på avstånd

På väg hem från Stockholm igen, känns verkligen pissigt att ha ett distansförhållande.. Det är verkligen inget för mig men ändå har jag satt mig själv i just den sitsen. Planen är ju att vi kommer flytta närmare varandra, men det kommer ta år innan det är en möjlighet. Samidigt som man måste gå runt och vänta på att kunna träffas, ibland flera veckor, så har man ju även de vardagliga problemen som man har i de flesta förhållanden. Då hjälper det ju inte direkt att man måste vänta 1-3 veckor innan man kan prata ut om saken öga till öga. 
Det finns en sak jag kan tycka är okej med alltihop och det är ögonblicken direkt efter att man ser varandra efter en längre tid, de stunderna visar verkligen hur kär man fortfarande är på ett sätt man inte tänker på när man ser personen varje dag.. Frågan är bara om det är värt det.. 
 

Ett litet avbrott

Insåg att jag inte varit inne på bloggen på länge och detta på grund utav allt skolarbete jag har just nu. Känner mig sjukt stressad! Egentligen utan anledning eftersom jag ändå tänkt gå här ett år till och jag vet att jag kommer hinna med allt.. Men samtidigt vill man ju hålla takten med alla andra och det blir inte så lätt när man också måste skapa en miljöorganisation samt knåpa ihop en religion + att man måste skriva om Stalin och epoken han levde i + två kommande matteprov! 
Men allt kommer lösa sig, som tur är så gillar jag av någon märklig anledning all stress. Makes me feel alive! ;D
RSS 2.0