Platser jag vill besöka

Finns nog en hel del platser man aldrig kommer ha chansen att se, men här är några ställen jag har på min bucketlist och som jag vet att jag en dag kommer få uppleva! 
 
 
 
Den japanska våren i all sin skönhet! 
 
 
 
Ända sedan jag såg dokumentären och grät som ett litet barn har jag velat åka till Verunga National park för att se de vackra bergsgorillorna och den fantastiska parken. 
 
 
 
En fotbollsmatch på Barcelonas hemmaarena hade varit heaven on earth! 
 
 
 
Är bara helt förälskad i grekisk arkitektur vare sig det handlar om de charmiga vita husen eller de antika monumenten. 

Ett nytt, seriöst liv på G

Som titeln antyder om, saker händer, livet tar nya vändningar. En hel del stora beslut ligger på bordet för tillfället, mer om det kan jag inte säga just nu men lär komma ytterligare inlägg om det senare.
Har nu äntligen fått min fullständiga gymnasiekompetens + lite till. Toppbetyg blev det! Så himla nöjd och stolt! Men nu kommer nästa steg, välja universitet. Just nu lutar det åt att läsa fristående kurser och jobba på sidan om. Är dessutom på jakt efter ny lägenhet att flytta till med Danne. 
På tal om det så saknar jag honom som fan nu när han åkt uppöver för att träffa familjen. Har inte sett honom på över en vecka och ser fram emot att få hem honom snart igen ♥ Blir en ny resa upp i augusti när jag går av schemat och då ska jag äntligen träffa svärmor och svärfar! Fram tills dess blir det jobb och mer plugg inför körkortet. 
RSS 2.0