Alla Sveriges blivande nazister - Hör upp

 

När det kommer till debatten kring polisens agerande under demonstrationen i Malmö finns det egentligen bara en sak som stör mig.. Det faktum att folk slåss så hårt för att försvara SvP istället för de människor som vågade stå mot dem den dagen. Vare sig man anser att polisen gjort rätt eller fel så måste det ju ändå finnas en del av oss alla som förstår varför dessa aktivister faktiskt var så pass uppjagade?

 

SvP är trots allt ett nazistiskt parti och att de över huvud taget får tillstånd att hålla möte för att föra samman och rekrytera andra nazister är för mig ett mysterium. Det jag inte för mitt liv kan förstå är argumentet att man skulle vara odemokratisk om man vill förbjuda dessa människor att föra sin politik. Vet dessa människor ens vad ordet nazism betyder?

 

Nazismen är en ideologi vars grundtanke är att dess folk/nation skulle ha ett högre värde än andra och vilar på axlarna av rasfördelning och med tanke på att sexism, homofobi, rasism och främlingsfientlighet fullkomligt översvämmar deras partiprogram borde väl det mest odemokratiska vara att faktiskt ge detta parti rätten att sprida sin propaganda i ett land där vi påstår att alla människor ska ha sina rättigheter vilken religion/hudfärg/sexualitet/etnisk bakgrund man än har?

 

Människor som röstar på Svenskarnas parti SKA ifrågasättas och demonstreras mot då deras parti slåss mot något som vi svenskar börjar ta för givet allt för ofta... Våra rättigheter. 

 

Aschmanda
2015-01-07 @ 19:44:05
URL: http://aschmandas.devote.se/

Amen sistha! Håller med dig, förstår inte hur SVP kunde få patrullera på våra gator utan att ifrågasättas. Det är sjukt! Mycket bra inlägg! :)<3


- Glöm inte och vara med i min Veckans Blogg tävling "Blog of the Week"! Vinnaren få en länk och få synas i min vänster meny i en vecka <3

http://aschmandas.devote.se/blogs/29591825/the-blog-of-the-week-1.htm#WriteComment

Svar: Tack för kommentaren! Bloggen kommer börja användas mer kontinuerligt framöver, så håll utkik :)
epiicnoob.blogg.se

Mau
2015-01-10 @ 00:39:39
URL: http://clerkenwell.blogg.se

Preach!
Det var otroligt uppfriskande att få läsa ett så välskrivet inlägg om något som faktiskt är är viktigt, som spelar roll, till skillnad från saker som "dagens outfit" (även om jag själv inte skriver något vettigare, haha).
Jag håller verkligen med dig. Ett nazistiskt parti bara förhindrar demokrati!

Svar: Tack ska du ha! Nej, inlägg som "dagens outfit" är inte riktigt min grej ^^ Håll gärna utkik på bloggen då jag kommer börja skriva lite oftare nu framöver :)
epiicnoob.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0